Lelie-bij-review-Tanya
Tanya
De gesprekken voelden vertrouwd en heb ik als erg fijn ervaren

De gesprekken waren voor mij helend vertrouwd en heb ik als erg fijn ervaren. Ik heb emotioneel veel geleerd waardoor ikzelf weer op mijn benen kon staan en weet ook mijn zwakke punten waaraan ik nu nog moet werken.
Bevrijding van lasten die niet van mij waren of waar ik niets aan kon doen, schuld gevoelens opgelost. Vrede in mijzelf ervaren door Onze Vader en alle gebeden die er ook aan het begin en einde waren. Zoveel dat ik het niet kan beschrijven.

Ik voelde met veilig bij jou.
Waardoor ik open en eerlijk met je over mijn perikelen kon vertellen.

Ik zou anderen aanraden om zich ook door jou te laten coachen.
Jij hebt mij gecoacht en mijn verleden en heden in het juiste perspectief gezet.
Je hebt me geholpen in te zien dat mijn reacties kwamen door mijn verleden in plaats van alleen naar het heden te kijken.
Je hebt mij vertrouwen gegeven in mijn eigen gedachten en Gods gedachten over mij uitgesproken.
Je hebt mij geliefd doen voelen zoals de Vader mij nog meer lief heeft.
Ik voelde mij het verloren schaap en de verloren zoon tegelijk en jij bracht mij terug naar de kern van mijn leven
te leven tot Zijn eer. Mijn fouten zijn vergeven en ik hoef dat niet te dragen dat is zo’n vals en demonische gedachte gang. Het bevrijde mij van foute ideeën over Onze Vader.

Je liet mij voelen dat ik er toe doe, dat ik mens ben met fouten en gebreken maar dat je ondanks alles van mij houdt net als Hij dat doet en meer. De coaching maakte mij heel. Ook al gaat het nu nog met vallen en opstaan toch weet ik dat ik geliefd ben. Ik denk dat dat het belangrijkste is geliefd en niet veroordeeld. Je hebt naast mij gestaan en geluisterd. Ik ben dankbaar daarvoor en ook voor het er zijn voor mij. Je bent een engel of een mens gezonden door God om mij op te laten staan vanuit een crisis ….

Een aanrader om je door jou te laten coachen.

Liefs en Shalom,
Tanya