Red-hat-BGcolor_light
Sander

Bij Anneke volgde ik persoonlijke coaching, en deed het volledige TalentenCoach traject.
Kort geleden heb ik fase 1 afgerond. Het was erg intensief, maar heel erg mooi en bijzonder. Ik heb met Anneke samen veel mogen bereiken. Er is veel opgeruimd en ik kan uit ervaring zeggen dat het concept echt werkt. Ik heb mogen ervaren dat na fase 1 ik al een heel ander persoon ben dan daarvoor.
Fase 2 heb ik kunnen afronden en mag nu meer gaan zien wat God in mij heeft gelegd. Het is er leuk om te zien hoe dit werkt via vragen en testen om te zien wie je bent. Vervolgens werd in fase 3 duidelijk hoe ik mijn talenten concreet kan gaan inzetten via het formuleren van doelen.

Anneke wil ik omschrijven als een warm persoon, heeft interesse in de ander. Ze is kundig in wat ze doet en pakt de zaken goed aan. Tijdens de gesprekken heb ik de sfeer als fijn ervaren. Al bij het kennismakingsgesprek voelde ik me welkom. Die sfeer creëert ze ook. Ze neemt ook de tijd om naar je te luisteren en ook voor de coachafspraken.
Ik zou haar praktijk bij iedereen aanbevelen.

 

Lelie-bij-review-Tanya
Tanya

De gesprekken waren voor mij helend vertrouwd en heb ik als erg fijn ervaren. Ik heb emotioneel veel geleerd waardoor ikzelf weer op mijn benen kon staan en weet ook mijn zwakke punten waaraan ik nu nog moet werken.
Bevrijding van lasten die niet van mij waren of waar ik niets aan kon doen, schuld gevoelens opgelost. Vrede in mijzelf ervaren door Onze Vader en alle gebeden die er ook aan het begin en einde waren. Zoveel dat ik het niet kan beschrijven.

Ik voelde met veilig bij jou.
Waardoor ik open en eerlijk met je over mijn perikelen kon vertellen.

Ik zou anderen aanraden om zich ook door jou te laten coachen.
(meer…)